yandex
858d6f7d-754d-4654-9d47-9eab66329a20
200 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
200 TL ve üzeri Ücretsiz Kargo
Sipariş Hattı 444 68 80
Şarkuteri Kavlak Eski Kaşar Peyniri 550 Gr
Ürün Kodu: 269
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
kavlak-eski-kasar-peyniri-550-gr
Kavlak Eski Kaşar Peyniri 550 Gr
Ürün Kodu: 269
52,00TL

KARS KAŞAR PEYNİRİ

 
Eski Kaşar Peyniri olarak da bilinen kars kaşarı, orta tuzlu seven damaklara hitap eden özel bir peynirdir. Özgün tadı hem ham maddesine, hem de üretilirken geçirdiği özel aşamalara dayanır. Özellikle Kars ve Ardahan yörelerinde üretilenleri tercih edilen Kars Kaşarı, bölgedeki çok çeşitli çiçekli meralarda otlayan ineklerin günlük sağılan sütleriyle imal edilir.

 

SAKLAMA KOŞULLARI
• Peynirin bulunduğu kabın havası mutlaka alınmalıdır.
• Naylon poşetlerde saklanmamalıdır.
• Peynir yüzeyinde kontamine küf oluşursa ılık suda yıkayıp kuruladıktan sonra saklama koşullarına uyularak muhafaza edilmeye devam edilir.

 

ÜRÜNLERİM NASIL GÖNDERİLİYOR?

Süt ve süt ürünlerini özel ısı izolasyonu sağlayan koruyucu ambalajlara koyuyoruz. Kırılabilecek veya hasar görebilecek ürünleri ise kırılmayı önleyici ambalajlara sarıyoruz. Önlemlere rağmen paketlemede karşılaştığınız sorunları siparis@kavlak.com.tr adresinden veya iletişim numaramız 444 68 80 'i arayarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

KARS KAŞAR PEYNİRİ NASIL OLMALIDIR

• Peynir göze hoş gelen, düzgün, çatlaksız bir kalıp hâlinde olmalı; üzerinde halkalar, yarıklar, çukurlar görülmemelidir. Sarımsı, parlak ve canlı renkli Kars kaşarının üzerinde sarı-beyaz dalgalar ya da sadece kabukta olması gereken yeşil alanlar göze çarpmamalıdır.
• Kesilince hemen ufalanmamalı, ne çok sert ne de çok yumuşak olmalı ve aşırı tuzlu ya da aşırı yavan, küflü gibi, yakıcı ya da nişastalı bir tada sahip olmamalıdır.

 


 

Özellikler
Ürün Hakkında Görüşleriniz
Beğenmedim Çok Beğendim